Mitt første blogginnlegg

Hei, og velkommen!

Du som leser disse ord leser altså mitt aller første blogginnlegg. Det er kanskje ikke så viktig for deg, men det er spennende for meg. Jeg ønsker å bidra med råd, tips og erfaring rundt slektsforskning, og håper du som leser dette vil ha nytte av det jeg skriver.

Siden du leser dette, så har du tydeligvis funnet fram til mine sider om slektsforskning. Jeg er så absolutt i en lærings- og utviklingsfase når det gjelder blogg og hjemmeside, men syns det er gøy å forsøke å skape noe som noen forhåpentligvis finner nyttig. Helt fritt for tips om livsstil blir det dog ikke, for slektsforskning er en livsstil!

Som det fremgår av mine hjemmesider er jeg ganske så aktiv, så daglige oppdateringer blir det nok ikke. Men jeg skal forsøke å komme tilbake med råd og tips om ikke lenge!

Takk for oppmerksomheten så langt!